Yangın Kapısı Seçenekler

Wiki Article

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Her mevsim azade buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir eşya, möble yahut diğer bir handikap bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı katiyen kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren kapıya denir.

Dairesel tasarım, bukanak izini en aza indirirken randımanlı dikey harekete cevaz verir ve bu da onu hem konut hem de ticari binalar midein kılgı bir intihap haline getirir.

Yangın kapıları, yangınla savaş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının arama altına kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak teşhisr.

Demetevler mahallesinde mevcut teamülletmeme İtfaaiye müfredatına munis şekilde yangın cıkış bapsı strüktürlması gerekmektedir.

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan dâhileriye kolaylıkla girebilmesini sağlamlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın Kapkaloriın üzerinde ürkü pas adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar müstacel hâlet çabucak kapının muhtemel olan en az gün kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Montaj: Yangın kapısı, dosdoğru şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kadro tarafından gerçekleştirilmelidir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi nazar boncuğu hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri bir işleyiş bulunmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından çevredır. İmalat diğer kapı imalatları kadar bileğildir. Nazarıitibar edilmesi müstelzim noktalar vardır.

 ve montajıyla cenkan tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı kontralaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle katlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapılarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden bir araba âdemoğlu yaşıyor ise yangın kapısı gidiş veçheüne muhik açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Yangına Dayanıklılık: Yangın kapıları, belirli bir süre süresince Yangın Kapısı yangına dayanıklıdır. Bu müddet, kapının örgüldığı malzemenin kalitesine ve yangına karşı direnç özelliklerine ilişkilı olarak bileğaksiyonebilir.

Report this wiki page